Hoe gaan we te werk?

Tuinontwerp


U komt eerst in contact met onze adviseur. Bij een eerste gesprek leren we elkaar en het terrein kennen. We achterhalen de noden en de wensen en uw budget. Zonder idee van budget is het haast onmogelijk om een tuin te ontwerpen. In dat eerste gesprek komt u de kostprijs te weten van  het ontwerp.

Bij dat eerste gesprek doet de adviseur alvast een eerste studie van het terrein. 

Afhankelijk van het soort project komt u vervolgens terecht bij één van onze tuin- en landschapsarchitecten.

Onze tuin- en landschapsarchitect is de creatieve bedenker van uw droomtuin. Tijdens de ontwerpfase heeft hij/zij een nauw contact met u.

De architect gaat aan het werk na een uitgebreide analyse van de wensen.

Na 1 à 2 weken wordt er opnieuw een afspraak vastgelegd om de voorstelling te doen van het voorontwerp. Na goedkeuren wordt het definitieve ontwerp gemaakt met beplantingsplan, meetstaat en offerte.

Bij akkoord tot uitvoering gaan we aan de slag met ons team 'aanleg'.

Tuinaanleg
Tuinaanleg


Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt de aanleg zo snel mogelijk ingepland. Indien de aanleg langer duurt dan 2 weken, wordt er wekelijks een werfvergadering gehouden.

Tijdens de oplevering gaan we samen met u, de architect en de adviseur na of alles naar wens is uitgevoerd.
Tuinonderhoud
Tuinonderhoud


Na oplevering wilt u deze mooie tuin mooi houden. We bieden een onderhoudscontract aan. Zo bent u zeker van een mooie tuin jaarrond. Onze dienst onderhoud zorgt ervoor dat uw tuin mooi blijft. Een pas aangelegde tuin heeft heel wat zorg nodig.

We hebben mensen met specialiteiten in verschillende vakgebieden. We  hebben een o.a. een plantendokter, boomverzorger en bodemspecialist. Onze medewerkers zijn ervaren in scheren en snoeien en hebben de juiste diploma’s en erkenningen om met tuinmateriaal om te gaan. 
- Created by Harmonia